ESA, specialist in kalfsvlees

ESA verkoopt een breed assortiment van kalfsvleesproducten, afgestemd op de wensen van de klanten. ESA levert haar kalfsvlees aan vele relaties over de gehele wereld. De kalfsvleesproducten vinden hun weg naar de groothandel, retail, foodservice en de vleesverwerkende industrie. ESA is onderdeel van de VanDrie Group. VanDrie Group is wereldmarktleider in kalfsvlees en is nog altijd een bedrijf dat gebouwd is op de beste familietradities.

Breed assortiment kalfsvlees

Klanten kunnen voor hele kalveren of deelstukken bij ESA terecht. Maar ESA levert ook alle technische delen, zowel geheel, afgevliesd als geportioneerd. ESA besteedt de grootste zorg aan de selectie van haar kalfsvlees, stelt de klant altijd centraal en garandeert een constante, hoge kwaliteit kalfsvlees en rosé kalfsvlees. Alle kalveren worden na verdoving halal geslacht. Naast vers, levert ESA ook diepgevroren kalfsvlees. Ook de verpakking gebeurt in de door de klant gewenste vorm: dozen, foliën en productinformatiestickers worden op basis van gemaakte afspraken geproduceerd. ESA werkt nauw samen met de modernste vrieshuizen waarbij een kwalitatieve afhandeling van het bevroren product altijd de hoogste prioriteit heeft.

De kalverslachterij is één van de grootste en modernste slachterijen en vleesverwerkende bedrijven voor kalfsvlees in Europa. De slachterij is gecertificeerd voor ISO Kwaliteit, HACCP en BRC Global Standard en werkt volgens de norm ISO 14001 Milieu. Alle productiegerelateerde medewerkers zijn intern getraind via de SVO HACCP-training. Deze wordt regelmatig herhaald om de kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen. Daarnaast beschikt ESA over een eigen kwaliteitsafdeling die samenwerkt met gecertificeerde laboratoria. Deze afdeling ziet er op toe dat de vastgestelde protocollen strikt worden nageleefd.

VanDrie Group

De bedrijven binnen VanDrie Group vormen een volledig gesloten productieketen binnen de kalfsvleessector: van de selectie van de kalveren, het zelf produceren van het veevoeder, het houden van de kalveren, de begeleiding van de kalverhouders tot en met het slacht- en verwerkingsproces en de verkoop. Hierdoor heeft VanDrie Group de volledige controle over de productie en kan ook ESA unieke garanties voor haar kalfsvlees bieden. Bovendien levert die integratie het perfecte antwoord op de constant veranderende wensen van de consument en de marktontwikkeling. Daarom VanDrie Group, een integrale productieketen, die uniek is in de wereld.

Meer informatie over VanDrie Group vindt u op: www.vandriegroup.nl

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding