Werken bij ESA

Interesse in een functie of stageplaats? bekijk hier onze vacatures

Bij ESA produceren en verkopen we een breed assortiment kalfsvlees van de hoogste kwaliteit. Dit kunnen we bewerkstelligen met onze hard werkende, goed opgeleide en betrokken medewerkers.

Medewerkers van ESA
Medewerkers van ESA gaan niet alleen respectvol met het kalfsvlees om, maar ook met elkaar. Het internationale karakter van onze afzetmarkt wordt weerspiegeld in de samenstelling van ons medewerkersbestand. ESA vraagt van haar medewerkers dat zij integer handelen omdat ze werken met levende dieren en voedingsmiddelen van dierlijke oorsprong. Ook besteedt ESA veel aandacht aan gezondheid, sociale omstandigheden, veiligheid en ontwikkelingsmogelijkheden van haar medewerkers. Dit is opgenomen in het kwaliteitssysteem Safety Guard en maakt daardoor integraal deel uit van de randvoorwaarden voor de productie van kalfsvlees. Naast productie eisen bevat dit systeem voorschriften op het gebeid van sociale omstandigheden waaronder veel arbeidsgerelateerde zaken.

Sfeer en werkomgeving
ESA is een platte organisatie en er heerst een informele sfeer. Met het arbeidsomstandigheden beleid bij ESA proberen we een veilige en aangename werksituatie te bewerkstelligen. Het uitgangspunt is een omgeving waarin zowel een goede geestelijke als lichamelijke gezondheid van iedere werknemer wordt gewaarborgd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
ESA kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Onder andere collectieve verzekeringen, vleesaankopen voor medewerkers en een eindejaarsuitkering horen bij de arbeidsvoorwaarden. ESA vindt het belangrijk dat elke werknemer zijn of haar individuele talenten zo goed mogelijk ontwikkelt. In- en externe trainingen en cursussen horen daar ook vanzelfsprekend bij.

Leerplaatsen
Wij zijn een erkend leerbedrijf en daar zijn wij trots op! Klik hier voor ons SBB certificaat!

In ons bedrijf zijn gediplomeerde praktijkbegeleiders aanwezig voor administratieve en technische opleidingen en voor opleidingen op het gebied van voedsel, natuur en leefomgeving. Zij kunnen jou als leerling ondersteunen in jouw opleiding. Daarnaast zijn de praktijkbegeleiders op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het beroepsonderwijs.

Stagiaires
ESA heeft een open houding naar stagiaires. We vinden het belangrijk dat jonge mensen de gelegenheid krijgen de praktijk te leren kennen en daar van te leren. Stageplaatsen bevinden zich binnen diverse afdelingen van ons bedrijf.

 

  • Deze site maakt gebruik van cookies
  • Verberg deze melding